Test av Omega Europen Master banan

Vi fick ändå lite tur med vädret igår, prognosen visade faktiskt mestadels regn, men fick starta morgonen med en magisk soluppgång och sedan höll det sig hela vägen tills vi klev in på 18:e tee, då regnet kom. Molnen som låg över dalen, skapade en riktigt cool känsla i film och bild så gjorde inte så mkt.

Om vi börjar med golfrundan vilket helt klart var gårdagens höjdpunkt. Jäklar va rolig att spela och extremt fin. Vet inte hur många ggr man ville ta upp kameran och tänkte, nu kan det inte bli bättre. Banan i sig var relativt svår, men hade tänkt den skulle vara svårare, den var dock sjukt fin planerad och man märker tanken bakom varje hål, det är lite coolt. Sedan tycker jag kvaliten gör att man spelar bättre. Lyckades ligga +4 på HCP så ändå ok.

I slutändan hitta vi rätt skönt tempo och spel, var ändå rätt mkt som pågick, Anton spelade med mig men försökte se till att hinna fånga det mesta i bilder, kan dela dom senare, sjukt fina. Tim, körde runt med golfbil och dokumentera video i farten. Inte helt lätt fokusera med två kameror i ansiktet ibland. Vi höll dock riktigt bra tempo men hade en 3boll framför oss som sega ner spelet rätt bra. Så fick upp en gubbgäng i ryggen som man på blicken kunde se kände mediatemat sega ner lite för dom. Så det byggde på stress och gjorde jobbet ytterligare svårare. Dom klev av på hål 9 så då öppna det upp sig och allt blev så jäkla skönt och man fick njuta mer.

Förmiddagen blev vi guideade av en tjej från turistbyrån, hon visa oss lite fina trails, härliga ställen i byn, inte riktigt samma action, eller upplevelse. Men hon är även grym och visar även runt oss på restauranger, försöker ge oss hela Crans Montanas utbud. Väldigt snällt!