Tre fina dagar

Efter tre fina dagar, så lämnade vi idag Crans Montana vid lunch och styrde bilen via Grimselpass bort mot Engelberg, där vi nu kör vidare i dagarna fram till Söndag.

Crans Montana blev väldigt lyckat, vi fick så pass bra väder i slutändan så vi känner vi kunde täcka det vi behövde videomässig. Alltså kunna fånga miljöerna så det ser så fint ut som det faktiskt är:) Härlig cykling och två fina golfrundor, hann med en under förmiddagen idag också. Notering från senaste veckan, jag har varit rätt aktiv, men också ätit sjukt mycket mat. Vi har haft så fina middagar, så blivit för många trerätters. Kom över till Engelberg och Ski Lodge där det även slutade på samma sätt ikväll. Så måste nästan slå av elmotorn och börja jobba lite hårdare om jag ska fortsätta så här:)

Dagarna blir rätt långa, efter middagen satt vi med en del foto och videojobb/planering , vilket är kul men leder till att man får städa av inkorgen och annat admin nu när jag helst vill sova. Men rätt härligt att kunna göra så. Nu ska jag dock släcka i alla fall. Detta hann ju upp i alla fall så nu kan jag vara nöjd.

Bilder från Anton Enerlöv nedan. Från våra två golfrundor, så jäkla fint!