Full produktion mode

Senaste dygnet eller snarare gårdagen blev sjukt intensiv men extremt härlig. Startade dagen på golfbanan här i Engelberg lagom när ljuset bröt över topparna, jag hade pratat med dom innan, så vi fick starta på 10:e tee för att kunna gå vårt tempo, filma och fota lite extra. Så ingen i ryggen och noll stress. Ljuset som var och hur fint det var, hoppas jag ni ser, jag hade själv svårt att koncentrera mig, för man ville typ fånga allt.

Sedan tillbaka in mot byn, hyrde cyklar åt Anton och Tim, för att sedan cykla upp mot Brunni Hütte där jag bokat så vi skulle sova över. Så cykla upp dit och lekte runt på cyklarna någon timme för att sedan byta om och springa upp på en topp i närheten för att producera en sak utöver det vi filmar. Lite bonus sak när vi ändå är i bergen. Så kom ner till Hyttan lagom när solen gick ner, blev serverade middag och satt sedan bara och varva ner tills man sedan typ slockna på en sekund eller snabbare.

Idag var planen fånga morgonljuset där uppe, lite soluppgång, men vakna till ett mjölkpaket, och full dimma. Den var vi typ värda efter turen med vädret i veckan. Så fick njuta av en längre frukost innan vi bestämde oss för att cykla neråt, nöja oss med det vi fått och få lite lugn tid nere i byn. Gårdagen var lite väl aktiv, så rätt smart med lite återhämtning.

Innan vi lämnade tillbaka grabbarnas cyklarna, så blev jag dock tvungen att låna en av dom och cykla en kort tur upp för ett sista åk. Dom hade nämnligen fått låna typ min drömhoj här nere, en Specialized E-Bike. Testa den lite igår, men ville känna mer. Den är löjligt stark uppför, vilket gör man kan klättra branta stigar och nå helt nya saker. Även när man är sämre som mig, så får man hjälpen så kan klarar mer saker uppför. Dock pressa jag idag en asfalt slinga upp, som jag i vanliga fall gör på 25min och då med full blodsmak, idag på 12min och då mer mer på 70% på max. Men då använde jag fullt kräm. Så om man vill få träningen så måste man avväga lite där.

Dags för middag på Ski Lodge snart. Senaste dygnet i bilder från Anton Enerlöv. Fullt fokus på mig här, men känner jag måste använda alla fina bilder han fångar.