Gym, möte och däckbyte

En sak jag är riktigt nöjd med mig själv idag är planeringen av byte av vinterdäck. Brukar vanligtvis va något jag kommer på typ samtidigt som prepen in mot Levi och WC premiär drar igång, typ samma veva som dom verkligen behövs men ingen har tid… I år kom jag bara på det för någon månad sedan och bokade in tid idag. Rätt smidigt och bra ändå, klapp på axel till mig själv, haha:)

Efter nästan två veckor nere i Alperna med utomhus aktiviteter så var jag idag tillbaka på gymmet, rätt skönt och kul. Jag har ändå hållt igång träningen bra och bockat av tillräckligt många gympass, så aktiviteter i bergen kanske ändå ligger lite högra upp på listan just nu, eller för den delen skidåkning, men det kommer snart.

Så körde ett pass med Helena på gymmet imorse innan vi två cyklade över mot Alpingaraget och hade möte om kommande event där i November för Stiftelsen. Pop Your Airbag som vi är peppade att kunna köra igen. Alpingaraget är så grymma och hjälpsamma där.

Passade även på att snacka prylar i allmänhet med personalen, ta en kaffe och få allmänt högre skidpepp.

Nu läge för att nytt avsnitt av Fartblinda, rätt spännade ändå.