NOCCO Ambassadörsträning

Fredag och redo slänga in prylarna in i bilen och dra ut mot Dalarö, för att ha en mysig kväll och Lördag med Lovisa.

Delar lite bilder från torsdag, där ni hittar lite blandat, där det börjar med den Ambassdörsträning för NOCCO som jag och Helena höll i igår kväll i Obsevatorielunden. Det dök upp runt 30 personer, så rätt bra uppslutning och blev ett roligt pass, rätt jobbigt tror jag. Dock så sjukt svårt att läsa på alla, hur jobbigt det blev eller hur mycket man kan pressa, gränsen är hårfin när det inte är så kul längre. Vi kunde dock hålla oss relativt till plan och fick en rolig kombination av att springa i trapporn och styrka uppe på toppen. Folk lämnade med ett smile men lätt skakande ben:) Tack till er som va där!

Annars Kanelbullens dag, så träning, äta bulle och hänga på fotobutik. Hitta en ny favorit idag efter Anton och Tim tipsat mig om Goecker foto som ligger på söder. Var inne och spana en del spännande saker, man älskar ju ändå kolla kameraprylar.

Frukostmöte med Mackan och Marc, angående lite spännande sammanbete med MM stiftelsen och NK Sport som dyker upp senare i höst. Mackan driver och ansvarar mycket på MM, Marc är killen bakom nya NK Sport. Har ni inte varit där ännu, dra dit eller få inspriation av bilderna nedan.