Uppladdning

Lugn Fredag kväll hemma. Laddar upp för golftävling imorgon, har den årliga Alpingolf tävlingen som vi styrt i kompisgänget senaste åren. I år hade jag ansvar över att boka bana, så man kan säga den håller extra hög klass i år, Bro Hof. Gäller bara hitta ett paraply som tål stormbyar och massa regn, prognosen ser inte jättehärlig ut… Även om den blivit något bättre ju närmare vi kommer. Vilket fall, så kommer det bli en kul Lördag imorgon.

Min vecka har annars varit på tok för mycket datortid och möten, mindre träning än vad jag velat, så kameran har vilat. Men behövs ibland också. Det har dock varit mysiga dagar med Stella, hunden, även om det har sina begränsningar också. När man är på språng mellan möten och hon vill lukta på blommorna eller typ mest chilla, haha. När jag åkte lite väl mkt bil härom dagen, så fick jag även lite dåligt samvete så hon fick hoppa fram från bakluckan och cruisa i framsätet, mer sällskap för mig också. Se bild lite längre ner. Rätt härlig:)

Lite inspo från kvällens middag längst ner. Inte helt fitness, men oj så gott. Dom där sötpotatis pommesen med parmesan. Riktigt bra!