Alpine Golf Invitational 2019

Senaste åren har vi under hösten kört en Alpine Golf Invitational. Alltså, kompisgänget där alla tidigare har tävlat i alpint och nu möts och svingar lite golf. Tror vi hade 4:e upplagan i år och där det även var ett rekordantal i deltagare med ett 28 man starkt gäng. Så en väldigt lyckad och trevlig dag, där vi i slutändan hade tur med vädret och fick njuta av ett Bro Hof i toppskick. Jäkligt roligt. För egen del, var det inte mycket som stämde, så jag hade mer med bottenträsket att göra än att få chansen att lyfta pokalen. Jaja, bara hem och träna och sikta på nästa år istället, eller inse jag inte kan tävla i golf:) Jämför med fjolårets upplaga där vi möttes av höststorm Arne ute i Södertälje och hade en vinnarscore som låg på 28 poäng, så hade vi nu en prispall på mellan 38-40 poäng och några scorer på 5-6 över par. Så kul med lite bättre kvalite på golfen.