Nya skidor och pjuck, check!

Ytterliggare en spännande dag på fabriken. Blev ju några timmar igår eftermiddag och nu under förmiddagen också. Idag fick jag chansen köra fitting på pjäxorna, finjustera lite på korepjäxan, se till att racepjäxan sitter och klarar av längre dagar. Ändå riktigt kul känna på nya racepjäxan som är ny för året, den var på gång fram under förra året och levererade en del framgångar tidigt, men jag fick aldrig chansen då den gjorde i andra sizer först. Så hade typ varit sugen få testa den i bana nu också:)

Sedan plocka jag med mig ett gäng KORE lagg hem. Körde 99, 105, 117, vilket är dom jag rulla runt på förra året också. Det täcker upp mitt behov och gör det tillräckligt att välja varje morgon,haha.

Nu är jag framme i Engelberg och ska jag ner i källaren här, börja leta fram grejer och ta fram alla skidprylar, så jag är redo imorgon bitti. För imorgon är det skiddags igen. Rätt peppad. Dom som var uppe idag på glaciären sa det var väldigt fint! Håller tummarna för det:)