Sjukt nyttigt och bra för mig!

Idag så runda vi av med en något lugnare tredje dag. Då det varnades för storm uppe på toppen så valde vi stanna vi nere i byn och köra lite träning här, då Robban tog fram repen och upprepade visa saker vi gjorde första dagen och sedan körde lite repelerings träning med oss i backhoppningsbacken. Sedan körde vi en längre recap över en kaffe och gick igenom det vi snackat om under dagarna.

Kort och gott, om jag ska summera, sjukt nyttigt och bra för mig dessa dagar. Väldigt bra att tillsammans med kompisar man vet man kommer åka med i vinter få utvecklas tillsammans och även få involvera Anton och Tim som jag ska jobba med i vinter. Att vi som grupp får utvecklas också.

Jag hoppas det vi lärt oss kan komma fram ännu bättre i videon vi spelar in till detta. Men annars borde jag kanske när allt lagt sig dela saker jag tycker var extra bra, saker jag lärt mig, eller inspirerats extra av.

Tack Oskar, Lina, Jonas och framför allt Robban som hjälpte oss med detta.

Jag håller på att packa väskan nu. Imorgon styr vi vidare mot Chamonix!