EP. 1 Next Chapter

Jag har ju nämnt att jag kommer släppa en video serie över vintern, för alla nya äventyr. Ni har ju fått en liten inblick här vad som kommer framåt. Men det jag kände själv, innan jag kastar mig ut och visar allt roligt som kommer, så kände jag det var läge att backa något steg. Jag kände jag ville dela och prata om beslutet att avsluta karriären, berätta lite vad som ledde till det, öppna upp mig mer om hur jag påverkats senaste åren efter Matildas bortgång. Vara ärlig och transparant kring det.

Så för en dryg månad sedan satt jag ner för en längre intervju tillsammans med Erik Segerström. Resultatet blev en ganska lång intervju, men jag tycker den är bra. Jag gillar ju att prata på, så fanns även mycket intressant som vi fick lämna utanför, men jag tycker den ger helheten på ett bra sätt.

Så i väntan på lite mer fart och härlig skidåkning så delar jag nu EP. 1 Next Chapter.