Design och utveckling

Har haft en riktigt spännande dag med Helly gänget här i Chamonix. Hann med en förmiddag med lite turistande upp Aiguille du midi, där vi skulle spana utsikten, men blev mer njuta av lite snö och spektakulär utsikt när molnen lättade med jämna mellanrum. Sedan drog vi ner och spendera hela eftermiddagen med små workshops, där vi gick igenom feedback med designers, hur vi använder kläder idag, saker vi gillar eller saknar och diskuterade sedan hur man skulle vilja skapa en kollektion framåt. Så idag satte vi tillsammans, åkare, designers startskottet på vad som kommer 21/22. Det är långt kvar och mycket jobb kvar tills dess, men kul att få vara delaktig i processen.

Sedan kul att hänga med gänget för en dag, många nya ansikten och första gången många av vi åkare träffades, det är också kul, träffa nya kompisar.

Nu är det packa väskan och dra mot Zurich tidigt imorgon bitti för flyget mot Stockholm imorgon lunch… Jag vågar nästan inte säga vad som händer efter det, för det är pang på nästa grej. Vi tar det imorgon:)

Bilder nedan från Antons kamera.