Hemma och packar om

Lämnade Chamonix tidigt imorse, hade alarmet på 05.45 och sedan in i bilen och upp mot Zurich. Rulla på rätt fint upp, men jag lovar att jag ändå slockna lätt väl på flyget.

Så nu hemma i Stockholm och packar upp grejerna, lämnade ju det mesta i skidväg i Engelberg, men har lite annan packning och tvätt att ta hand om.

Sedan ska jag hitta en ny väska och packa ner grejer igen, men denna gång helt annat användningsområde. Typ ett par flipp flop och badshorts, kanske tennisrack, lite bollar och andra träningskläder, men fokus på sol och värme. Jag och Lovisa bestämt att dra iväg på solsemester.

Kändes helt fel först, jag har ju liksom inte kunnat dra iväg i Oktober tidigare år, men när jag tänkte efter så kan jag ju faktiskt göra det nu. Så i väntan på att vintern drar igång på allvar så tar vi lite sol och bad.

För min del, även om man inte kan tro det, eller det ser ut så, så har det varit en hel del jobb under hösten i kombination med resor på slutet. Lite väl mycket stunder, så det tar på krafterna och jag mår bra att få varva ner bara med Lovisa.

Så imorgon hoppar vi på ett plan mot Guadeloupe, Karibien, vilket är en del i världen jag aldrig utforskat innan.