Fort Royal

Härlig första dag här i Guadeloupe, men också extremt skiftande väder. Var ute på en kort båttur till en liten ö strax utanför hotellet, där jag och Lovisa snorklade och sedan skulle göra en kortare vandring upp till toppen av ön, men när jag märkte det typ var 0% stig, 100% plöja igenom buskar, så vek jag ner mig lite. Djungel och djur ligger inte på topp 3 listan:)

Vilket fall, dagen började med solsken, sedan ute på ön så svängde det snabbt och drog in ett monsunregn innan det 30min senare var solsken igen. Så skön urladdning.

Jag och Lovisa är här och bor på Langley Resorts hotel Fort Royal , jag kör ett litet samarbete med Langley, ska försöka testa på lite av deras skidhotel runt om alperna i vinter, sedan slutade det upp med att vi även hamnade i Karibien. Fråga mig inte hur. Kom ju direkt från Chamonix där vi med HH bodde på Langleys Gustavia… Så mitt jobb här är att fota och fånga bilder på resorten och ön. Så lite blandat fotojobb med nöje:) Ni kommer få se stora delar av bilderna här.

Dags att gå på middag nu. Blandad energidipp av hunger och jetlag.