Utforska ön med bil

Igår tog vi en hyrbil och brände runt lite på ön, perfekt ju för att få en bättre överblick. Ön är dock rätt stor så vi kom åt typ 1/4 del. Den delen vi är på ser ni är rätt bergig och grön, den har typ regnskogs klimat och någon vulkan, andra delen av ön är mer platt och torrt klimat. Så måste ta oss ditåt och utforska också.

Så igår, tog vi oss till ett litet vattenfall där man kunde bada, supermysigt och längs vägen hitta vi också ett övergivet Rom destilleri, vad vi försod. Det var så sjukt coolt att fota. Hade velat gå runt mer inne, men kändes inte helt safe ändå.

Om ni lägger märket till hyrbilen på bild 1, den är helt klart den mest svaga bil jag kört, en Kia som måste haft typ en 0,9L motor utan turbo eller allt vad drag heter. Kändes mer som en moppebil, haha, men gullig.