Beachhäng

Vaknade just upp här borta, var lite stressad att hinna till frukosten för att se andra åket från Sölden, men insåg jag fått en timme till. Så blev till att dra sig lite längre och snart bort. Första åket kändes lite väl att gå upp för att se.

Gårdagen är i bilder nedan, blev lite speciell dag. Gick bort till en grann liggande strand, med planen att bara chilla och köra beachhäng. Stranden var magisk, kom dit, tog lite bilder för att ha något att göra och för att det typ var så fint att det inte gick att fota. En dryg timme senare när man väl la sig i sanden, andades ut, så drog det in ett ganska stadigt regnmoln. Så tog skydd på närmsta beachhak, där vi sedan hamna och drack, kaffe, spela kort, åt lunch, spela mer kort, innan molnen lätta lite och vi istället fick röra oss mot hotellet för en tennis istället.

Så idag ska vi göra nytt försök på samma strand, och hoppas på lite bättre väder.