På jakt efter surf

Kontrasterna kändes rätt sjuka igår när man sitter här och kollar GS:n från Sölden. Inte för jag brukar, eller stått på startlinjen där särskilt ofta, men att vara på helt fel plats och typ så långt bort man kan kändes lite annorlunda. Vilket fall, spännande att följa bägge dagarnas premiär, även om det kommer pirra betydligt mkt mer när man ser Levi och slalompremiären tror jag.

Gårdagen var annars rätt skön. Tennis och lite timmar på stranden. Idag drog vi iväg på en längre tur med bilen till andra sidan ön. Hade lite tanke att surfa, men kan inte säga att vi scorea särskilt bra där. Så slutade med lite väl mkt bilfärd och letande och en god lunch och lite lugnt beachhäng i slutändan istället ändå.

Det ska finnas några bra ställen, lite olika surfspots som är rev runt ön. Nu är det även lite swell. Vi skulle hitta ett lättare där både jag och Lovisa kunde köra, men när vi kom dit så var det typ obefintligt med vågor och lite väl mkt vind. Skulle va kul att spana in dom mer seriösa ställena också, se vad som finns. Ön är dock rätt stor, så får lägge lite onödigt tid bakom ratten om man bara vill bränna runt och kolla.

Dags att sova nu. Ska upp tidigt imorn. Ska iväg och köra en hike upp till en vulkan i närheten. Jag tror inte det är särskilt lång hike, några hundra fallhöjd, men i denna värme kan det nog bli svettigt och skönt:)