EP. 2 Pre Season Activities

Här kommer andra avsnittet för säsongen. Det bjuds på lite mer aktivitet och sport jämfört med första avsnittet. I väntan på snön och vinter, så drog jag Anton och Tim till Schweiz för att visa vad det finns att erbjuda i bergen när det inte är snö. Sep är nästan min favoritmånad där nere, om man bortser till vintern.

Detta var även vår första resa tillsammans, så bra för att känna lite på varandra och göra oss redo för vinterns alla äventyr. Resan startar i Crans Montana och drar sedan vidare till Engelberg. Det var 5 sjukt intensiva och roliga dagar.

Golfbanan i Crans Montana var magisk och när vi sedan kom till Engelberg, så levererade den nästan en klass ännu bättre, en av dom sjukaste morgonljus och omgivningar jag spelat i. Sedan lite cykling på det.

Och för att va tydlig, jag ser helt klar bättre ut på golfbanan än jag är. Det går oftast längre men snett, mer vilja än känsla, mer frustration än framgång, men det är ju ändå jäkligt kul på ett konstigt sätt:)

Hoppas ni gillar det.