Sista dagen bland palmer

Resan börjar närma sig sitt slut, idag är sista dagen innan vi ikväll hoppar på flyget mot Europa igen med Paris och Stockholm. Det har varit en underbar resa och framför allt väldigt avkopplande. Vädret som var lite stökigt för någon dag sedan ordnade upp sig och vi har avslutat på topp.

Det har varit väldigt spännande att se Guadeloupe. Ön är fortsatt väldigt oexploaterad, extremt mycket ytor som bara är djungel grönt och orört, vilket är häftigt. Så känns som det finns ännu mer att se än vad vi har hunnit med. Jag tror även tex surfmässigt om man haft en bräda med sig och haft fokus på det kunnat få ut mycket grym surf. Hittade av en slump en sjukt fin våg nån kilometer från hotellet där det bara låg 3-4 personer i vattnet. Då blev man lite sugen.

Idag njuter man även lite extra, efter gårdagens guld från Djurgården. Följde det på en jobbig stream härifrån, men vågade inte titta då jag var så nervös… Jag hade tre biljetter till Norrköpingmatchen till för en vecka sedan. Min plan var att om det var guldläge, kunna flyga hem någon dag tidigare här ifrån , men i slutändan blev den lite tuff att fixa, så fick ge biljetterna till kompisar istället.

Nu ska vi ut och njuta av sista dagen.