Nästan hemma

Landade precis i Paris på Orly flygplats, men har sedan gjort ett snabbt byte över till Charles de Gaulle vilket är flygplatsen vi flyger vidare upp till Stockholm. Nu har vi några timmar att döda, så får bli lite officetime och några kaffe kanske. Jag sover oftast väldigt bra på flyg, men fick inte många timmar inatt, så kommer nog kunna blu lite grinig senare:)

På vägen dit så satt jag och Lovisa separerade på olika mittensäten, liten nittlott då vi märkte det för sent. En 8h flight själv, men också med mittensäte är ju inte jackpot:) Vi fick dock jobba vid incheck för att sitta tillsammans, då planet var proppfullt. Men lyckades med lite charm få två säten längst bak, där det övergår från 3 rad till 2. Men rad 57, så så långt ifrån business man kunde komma. Men lika bra, så man inte kan se eller få känslan hur skönt det är framför gardinen:)

Imorgon kväll kör vi åter igen vårt POP Your Airbag event på Alpingarget, vilket blir första av flera event som dyker upp under November. Så om ni missat detta och vill komma, OSA och hitta info här.

Här kan ni läsa mer om eventen som kommer under November.