Pop Your Airbag

Var full rulle på nästa grej när jag kom hem. Igår kväll hade vi som sagt vår Pop Your Airbag kväll med Stiftelsen, vilket är tredje året. I år kände vi oss mer förberedda än tidigare, det är en liten utmaning att synka, ta hand och leverera åt som många airbags som vi tar hand om under en kväll. Det är så många olika märken, årsmodeller osv. Men med hjälp av Alpingaraget och grymma leverantörer så tycker jag vi löser det och kan hjälpa på ett grymt sätt.

Till i år valde vi att dra alla airbags på en gång, vilket var en spännande tanke och något jag själv ändå var lite nervös för. Var ändå över 100 väskor i lokalen. Man undra lite om det skulle bli FÖR trångt, låta för mycket eller bara kanske dra av ett brandalarm. Men inget av detta kändes som ett problem. Det blev bara lite organiserat kaos när alla skulle få ner ryggsäckar och vika dom. Rolig och lättsam stämning när alla försökte hjälpa alla. Kan detta ha varit ett världsrekord i antal dragna samtidigt?? Rolig tanke:)

Väldigt kul kväll och framför allt att träffa alla på plats. Tack!

Och för att säga. Detta är väl ett sätt att beröra ett viktigt ämne men på ett lite mer lättsamt sätt.

Foto: https://www.antonenerlov.se/