NORQAINER

Lördag morgon och äntligen en liten paus, tid att sitta ner, dricka kaffe och andas ut. Sen vi kom hem har det varit fullt upp och full gas. Jag har slitit med sömnen också, jetlag gjort jag haft några riktigt dåliga nätter. Så igår såg jag typ dubbelt:) Inatt sov jag som en björn som gått i ide, så välbehövligt. Annars då, några roliga saker som hänt i veckan.

Först och främst, jag är sjukt glad att kunna dela att jag startar upp ett nytt samarbete med en nytt Schweiziskt klockmärke, Norqain. Detta känns som en väldigt spännande resa. Norqain startades 2018 och är Familjeägt och oberoende. Ägarna och personerna bakom har stor erfarenhet från några av dom andra stora spelarna på marknaden. Så extremt mycket kunskap om att göra klockor. Jag kom i kontakt med dom under sommaren genom min kompis Charlie Raposo, brittisk skidåkare.

Norqain har satsat med ambassadörer mot hockey och även skidåkning. Där dom har ett stall av NORQAINER med Tina Weirather, Felix Neureuther, Michelle Gisin, Ramon Zenhäusern, Viktoria Rebensburg, Charlie Raposo. Så härligt gäng att vara en del av.

Detta ska bli en spännande resa. Se liten bilder nere från presseventet och deras lansering i Sverige i veckan som jag var en del av.

Sedan följer lite bilder och behinde the scenens, där Jag, Helena, Anton fotade lite spännande grejer som jag inte får visa men kommer vara en del av vårt event med NKSK, NK Sport snow safety after work, den 22 November. Se mer info på länken och OSA om ni är i Stockholm och vill komma. Kommer bli en härlig kväll och spännande event.

Nu ska jag njuta vidare av min kaffe, ha en skön Lördag!

Denna målning får vi ju inte glömma, hur fin:)