Ny kamera!

Jag håller på att stöka bort massa grejer i Stockholm innan jag ska dra ner mot Schweiz igen. Så på ett sätt glömmer jag bort att uppdatera här, då det mest är från ena stället till den andra och mycket tid framför datorn. Imorgon ska jag dock köra ner mot Engelberg, ser inte fram emot resan men ser fram emot att komma ner igen. Längtar verkligen att få åka skidor igen.

Idag satte vi även nästa avsnitt som kommer på Söndag, alltså Ep.3 som är från dagarna med Säkerhetsutbildningen för nån vecka sedan. Den blev väldigt fin. Så håll utkik eller gå in och signa upp på Youtube så ni inte missar:) Ni kanske även inte sett dom två första, då måste ni verkligen gå in där.

Nu ska jag bort mot gymmet! Skriver även lite mellan bilderna nedåt, missa inte det. En del tekniksnack.

Ny Kamera, Sony A6600. Har suktat på denna serie ett bra tag och bara känt jag använt med A9 lite väl lite. Så velat gå nere i size för att förhoppningsvis använda den ännu mer. Så nu när nya A6600 släpptes så bestämde jag mig att testa. Jäkligt intressant. Var även sugen på nån Fuji, lite roligare utseende och känsla på dom, men våga inte helt.

Apropå nya prylar. Några tips! Först dessa Sony lurar, sjukt nice ljud och typ nära att va jäkligt bra. Jag köpte dom efter halva YT tipsat att det är bästa på marknaden i sin sort. Jag sliter dock med headset när jag snackar i telefon och har även problem att träna i dom. Lite tunga så vill trilla ut för ofta. Vilket är minus och inte kan ge en köprekommendation. Funderar på nya airpod pro, någon som testat?

Sedan två nya böcker jag köpte igår. Gillar Food Pharmacy och hitta detta tillksott. Inte läst men det jag spanat, mkt fina recept.

Stockholm för Foodisa, rolig bok från Jonas Cramby, lite nya ställen men sedan blir man påmind om ställen man glömmer bort lätt. Förutom att det är lite väl mkt söder fokus, så är det en rolig bok.

Helgens outfit. Jag och Lovisa var på halloween fest, så fick blev Captain America/Marvel. Sjukt feta kostymer jag nu skulle vilja använda mer:) Dom svarta maskerna var mer för att göra den Halloween kompatibel och lite läskigare:)