Bil ner till Engelberg

Sitter nere i Engelberg. Hoppade ju in i bilen runt lunch igår i Stockholm och körde neråt. Av nån konstig anledning hade jag dragit mig en del att göra resan, tycker inte det är så farligt men ändå skjutit på det och var inte sugen när jag väl hoppa in.

Sedan rulla det på rätt fint igår. Satt och lyssna fotbollspoddar, överkonsumera kan man säga, så tog jag mig lagom till en mysig lite håla mellan Hamburg och Hannover, där Lovisa hjälpte mig boka hotel över telefon när jag kände det börja närma sig. Det mesta vi hitta kosta typ 2-3,000 , men hitta en jackpot för 600 spänn. Ni kan nog ana hur mysigt det var:) Skämt och sido, så var det inte så farligt, men inget jag skulle tipsa om för nästa semester.

Idag gick det segare. Som vanligt massa vägbyggen, lite köer, så tog allt för lång tid och gjorde mig trött.

Nu är jag framme i alla fall. Lite prep imorn och på Lördag öppnar dom för åkning här. Peppad!!