EP. 3 Safety Days

 Nu släpper vi tredje episoden. Känns väldigt kul att det är igång med lite skidåkning, komma till det man är bra på och kan på riktigt:)

Dock får ni vänta lite, lite med åkningen. För mig kändes det självklart att inför denna vinter, där jag gör ett litet skifte och kommer spendera ännu mer tid ute i bergen, få utvecklas och lära mig mer kring säkerhetsfrågor. För mig kändes det viktigt, så tillsammans med lite kompisar från Engelberg och en guide, så tog vi oss an 3 roliga dagar där vi tillsammans diskuterade, tränade och utvecklades tillsammans.

Super bra och nyttiga dagar, jag hoppas ni gillar och kan inspireras av det ni ser.

Gillar ni prylar, så startar det även upp med några minuter bakom dörrarna på Head fabriken. Vem skulle inte vilja komma in där, få handplocka utrustningen för vintern:)