Över alla förväntningar

Alltså, gårdagen var så jäkla fin, över alla förväntningar. Så väntan på morgonen var värd väntan eller snarare, pirret var inte obefogat.

Vi kom upp, startade med att bränna av två Steinberg , som från första sväng var magiskt. 40 cm nytt som var helt orörd och lätt snö. Så där startade dagen och efter det gick vi in i lite mer produktions mode, fokus foto film där jag fick mig en hel del fin åkning. Man måste ju bara planera, vänta och se till att tajma allt på ett bättre sätt. Men jag såg lite i kameran på det vi fick ut, det kommer bli ett fint avsnitt kan jag lova:) Bilder ser ni lite nedanför här från Antons kamera.

Men igår åkte jag runt och skratta typ konstant. Då förstår man att man tycker det är kul. Det är även en speciell känsla att ha väntat så länge, var ju slutet april som jag åkte på riktigt senaste ändå. Så lite väl långt uppehåll. Nu är vi dock igång, så jäkla kul!