Thats a wrap

Liten summering av igår och idag. Igår blev lite av en mellandag. Man kände av dagen innan i kroppen, mycket åkning och hårt jobb, så när det igår var rätt grått och dåligt ljus, så tog vi lite produktionspaus, ladda för idag. Blev dock en sväng upp, några piståk, en kaffe och lite häng för att få frisk luft och röra lite på sig.

Idag var vi dock tillbaka i full produktionsmode igen. Drog upp tidigt och turade sedan upp på Jochpass sidan som fortsatt är stängt. Där vi sedan försökte hitta lite fin orörd snö, med bra ljus att fota och filma. Det blev en väldigt fin dag och vi kunde tillslut dra en stor hive five och stänga denna trip. Ska bli kul att visa er resultatet som kommer ut om en dryg vecka. Gå in följ Youtube kanalen så länge, så ni inte missar:)

Är dock rätt slut idag också. Jag fick kriga för mina svängar idag. Turade och hikea upp och ner, svetten bara rann samtidigt som laktatet spruta i benen. Ändå kul, när man lägger lite energi bakom och det blir bra. Efter några timmar så gav jag dock lite time out tecken och bad för en sen lunchpaus.

Ska dela mer action från idag imorgon.

Här kliver vi in på dagen. En hel del fina vyer och ljus.