Eventkvällar

Ok nu kommer inläggen komma lite i fel ordning, insåg jag lovade lite action från i förrgår, det kommer efter detta inlägg. Igår var det i alla fall resa upp till Stockholm. Jag ska upp över helgen för igår kväll hade vi event med Stiftelsen, då vi hjälper arrangera Shades Of Winters film fest stop i Stockholm. Så igår var det fullt av härliga och inspirerade filmer på Biograf Stures, väldigt kul att se och ger även mig energi och inspiration med mitt jobb kring filmprojektet nu.

Idag är det planering och prep för ikväll där vi har event på NK Sport, en Snow Safety After Work, se mer info här. Det ska bli väldigt kul. Det som även är extra kul för ikväll, som ni kanske sett på Instagram i veckan. Vi kommer släppa en limiterad klädkollektion tillsammans med NKSK. Där dom under ikväll och antal dagar framåt, så länge det räcker, både i butik och online, kommer sälja dessa kläder och donera alla intäkter kring dessa till Stiftelsen. Super rolig och bra grej för oss och på så sätt att även lyfta sprida vårt budskap via snygga produkter. Har även varit ett kul arbete att ta fram dessa. Se bilder på plaggen längre ner och kom antingen förbi på NK ikväll och supporta vårt arbete genom att köpa ett plagg. Glöm inte OSA bara på länken ovan. Annars håll utkik ikväll när vi släpper webshopen:)