Sista dagen action

Här kommer bilderna från sista dagen i Engelberg för den här resan. Vilka dagar och vecka det blev. Kändes som vi alla tre, jag, Anton och Tim lämnade byn med ganska tröttkörda ben men ett stort smile. Att få kicka igång första åkningen på detta sätt och inom nån vecka kunna dela detta avsnitt med mycket skidglädje och härlig åkning.

Även väldigt kul att under dagarna haft med Oskar Enander som inte synts på så många bilder här, men kommer synas i videon. Jag och Oskar är ju nära vänner så kul att bara hänga men han är också sjukt hjälpsam, och varit väldigt värdefull dessa dagar. Hjälpt till scouta bra spots att köra och filma på, dela sin expertis då han nog är den som kan Engelberg fotomässigt bästa av alla. Så hjälpt oss att producera. Så nästan att jag får hyra in honom som Co producer framåt, haha. Men i och med det kan man inte klaga på set up:en. Med Anton och Tim:s kameror och även Oskars som smällt av bilder. Bättre gäng får man leta efter:) Tacksam för det.

Antons bilder nedan