Slalom pannkakor & Julbord!

Efter en hektisk vecka, två eventkvällar så blev den en väldigt lugnt helg, jag kände mig ändå lite seg av någon konstig anledning:)

Så satt framför Vinterstudion och Levi både Lördag och Söndag. Särksilt Söndagen kändes lite speciell, jag har dock fått en väldig distans när man inte varit med på så många månader, så kände inte som man missat start, men kunde ända känna saknades av startgrinden:) Så kul att följa och bra svenska framgångar på bägge sidor.

Så inte fel, sitta med en fin kaffe, lite pannkakor och kolla Slalom, bra sätt att vila på.

Sedan i Lördags körde vi ett rekordtidigt Julbord, man älskar ju julmat liksom. Sedan var det ända chansen att träffas stora delar av familjen, då vi är utspridda, så lite mysigt att ses vi som kunde få tidig julkänsla och blir pangmätt. Åt på gamla Riksarkivet som jag vetat testa under många år men inte haft chans, är ju Niklas Ekstedt som tror jag tillsammans med Karl Ljung styr i spakarna där. Det var väldigt gott och trevligt!