Snow Safety AW

Jag ska köra en liten update om helgen, får nästan dela upp i två. Så börjar i Fredags då vi körde vår Snow Safety After Work på NK Sport med Stiftelsen. Det blev en väldigt lyckad och härlig kväll, där runt 220 personer dök upp, kunde ta del av Snow Safety och allmänt snacka skidåkning och bygga pepp för vintern. Vi fick även ett jäkla support och stöd genom klädkollektionen som nästan sålde slut samma kväll. Väldigt kul! Möjliggör att fortsätta vårt arbete, kunna satsa mer, så stort tack!! Tror det finns lite kvar i butik eller weben, här.

Annars rätt häftigt att se skyltfönstren på NK klädda med våra grejer och just highlight:a Snow Safety. Bara den exponering. Stort tack för NKSK med Marc Nylander i spetsen, som hjälpte till och gjorde det möjligt att göra detta. Ser redan fram emot 2.0 nästa år.