Prep för Äventyr

Lördag morgon, en stor kopp kaffe och lite trött kropp efter en rolig och intensiv vecka med filmning. Blir relativt fullt upp med allt, planering, långa dagar ute och sedan hålla igång Instagram så inte hunnit uppdatera här. Men nu kommer två längre inlägg som summerar veckan.

Efter förra helgen då vi skulle dra igång och filma. Så hade jag lite tur, då jag lyckades få Hedvig Wessel och Sandra Lahnsteiner som var i Engelberg med Shades Of Winter att stanna och göra mig sällskap under veckan för lite roligt äventyr. Jag hade i planerna att komma ut i bergen, tura och sova över i någon hutta. Så lite två dagars mission. Det var dock långt ifrån klart, behövdes överläggas en hel del med guide var det var bäst och vad det fanns för möjligheter. Men mer till det i nästa inlägg.

Så medan planeringen var i full gång, så passade jag, Hedvig och Sandra på att preppa lite med turgrejerna och njuta av lite rolig åkning tillsammans. Turade upp på Gross Titlis och letade efter fin snö. Vilket man faktiskt hittade om man jobbade lite för det.

Så för att summera, veckan startade med rolig åkning och ett bättre gäng. Kul att få hänga med Sandra och Hedvig, både väldigt inspirerande åkare och profiler. Som både driver egna filmprojekt och jag kan lära mycket ifrån. Hedvig med sin Hedvigs Way, och Sandra med allt hon skapat kring Shades Of Winter

Här är bilder från Anton Enerlövs kamera från första dagrna