Reset och Julbord

Lite mellandagar nu. Vilar upp efter veckans filmning och planerar vad man kan göra kommande dagar. Det är lite skiftning på vädret på ingång som ser ut att dra in massa snö, håller tummarna för det. Så idag får nog bli em dag framför datorn.

Igår drog vi upp på berget utan kameror, och bara brände lagg, gäller att få massa såna dagar också, så man kommer igång, utvecklas och blir stark i åkningen. Just filmdagar så blir det ju ibland färre åk och mer väntan.

Just filmmässigt så filma vi klart nästa episode nu i förra veckan. Så valde att Tim flög hem igår, för att få tid att klippa och färdigställa, så förhoppningsvis klar runt nästa Söndag/Måndag. Så om det kommer snö till veckan blir det mest åkning och fokus foto. Då Anton stanna kvar nere.

Hann för övrigt med ett Julbord i Lördags på Ski Lodge. Magiskt! Man älskar ju ändå julmat:)