Kylig fotodag

Tillbaka uppe på berget idag. Nu nere med en kvällskaffe och fortfarande lite frusen efter en rätt kylig men extremt fin dag. Det hade snöat en del under natten, men lite hård vind hade gjort snön bitvis lite tricky.

Engelberg denna period är relativt mörk, tar några timmar innan solen orkar in. Så vi startade dagen med att typ fram till 11.30 bara lapa och bränna några åk. Alltså nöjesåkning:) Var jag, tillsammans med Eric Spongberg (ägare av Lodgen), dom bägge fotograferna Oskar och Anton och sist men inte minst Piers Solomon, lokal åkare som fotar väldigt mkt med Oskar. Ni har nog sett Piers på ett antal covers.

När ljuset väl började falla in så la vi fokus på att fota, så gick över mer på jobb. Så jag Piers fick tura och hikea en del för att ta oss till rätt ställen och sedan kriga upp och ner innan ljuset försvann och vi kunde blåsa av med en kaffe runt 15 tiden. Fram tills dess gick man nästan på ångorna:)

Där vi fotade hade snön legat skyddad, så det var djuuupt. Lite bilder från Anton kommer imorgon.