Tignes

Framme I Tignes, resan över tog väl nästan 6h, så rullade in i ett mörkt men väldigt vintrigt Tignes. Super mysigt!

Så kasta in väskorna på hotellet och drog sedan ut och käkade på byn… Borde dock backa ett steg, efter incheck så skulle vi få bilen till garaget som var ett riktigt äventyr i sig och lite magont. Man kan förklara det lättast att man åkte in i en stor his med bilen som körde dig till rätt våningsplan. Det hade varit lugnt om det bara var så. Entren till hissen låg dock i en utdragen 90 graderssväng som bara var anpassad för typ en Fiat Punto och inte en Q8:s svängradie. Så stod nog i 10-15 min och juckade fram och tillbaka och hade bilen helt i tilllit till en i hotelpersonalen som guidea mig utifrån för varenda rattutslag, där jag låg millimeter från kanten stunder för att ta mig in. Ett äventyr som gick bra där han hela tiden spelade kolugn och sa det var marginal och lugnt men när vi väl var i garaget erkände det var tight och jobbigt , då bilen var mkt större än han trott.

Ut kommer vara lättare… Sa han i alla fall.

Nu dags att sova.