Untertrübsee

Igår hade jag en premiär, premiär upp till Restaurant Untertrübsee på en Onsdag kväll. Restaurant Untertrübsee ligger ju 30min upp på talabfart och har kvällsöppet på Onsdagar, så vanligtvis brukar det vara ett större gäng som under vintrarna går upp och käkar middag. Vilket jag aldrig haft tid att testa på. Igår smygstartade dock den säsongen, första snön låg för att ta sig upp. Så vi var 6 kompisar som drog upp i mörkret och sedan njöt av en väldigt god middag.

Bästa var, jag hade haft en dag framför datorn och till slut kommit till gymmet och stod och pumpa på när jag fick ett sms om jag ville hänga på. Så blev att kasta sig från gymmet, hem och byta outfit och sedan var jag redo.

Nu ska jag packa väskan och sedan ska jag och Anton rulla mot Tignes. Ska dit över helgen och fota ett reportage för Scandinavien Traveller. Det bästa är att det ryktas väldigt mkt snö. Dock hoppas jag få tid att åka över till Val dísere och kolla rcaet när man är så nära.